Menu

Blik op Wielen – Bas van Werven & Niels van Roij

theater college

Blik op Wielen – Bas van Werven & Niels van Roij

Blik op Wielen

Niels van Roij – Autodesigner.
Bas van Werven – BNR presentator en autoliefhebber.

 

BOEK UW TICKETS:
Tuesday 28 November 2017 – Schouwburg Amstelveen
Monday 18 December 2017 – Parkstad Theaters Limburg

 

Twee autogekken, Bas van Werven en Niels van Roij, nemen u vol passie mee in de wondere wereld van auto design. Het college Blik op Wielen is een lust voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn. In het tweede deel van het theatercollege ontwerpt het publiek een eigen auto! Bas van Werven & Niels van Roij.

 

Bas van Werven, Jurist, autogek en radiopresentator. Mede-initiatiefnemer van BNR Nieuwsradio en jarenlang presentator van BNR’s Nationale Autoshow, het eerste autoprogramma op de radio. Van Werven is gefascineerd door het Automobiel en heeft ten aanzien daarvan een nogal eigenzinnige mening….zo moet de Toyota Prius dood.

 

Niels van Roij, gepassioneerd spreker en autoriteit op gebied van autodesign, runt zijn onafhankelijke design studio in Londen. Van Roij heeft gewerkt aan de New London Taxi en was betrokken bij projecten met Ford, Volvo, Rolls-Royce en 10 Downing Street. In zijn Londense studio ontwikkelt Niels design strategieën en merk DNA’s, daarnaast schrijft hij ook boeken.

 

Niets anders in de samenleving kleurt onze identiteit zo sterk als de auto. Wat is de kracht van design en hoe gaat de auto-industrie om met haar erfgoed en merk DNA? Wat beweegt het team van designers tot de creatie van een nieuw model en wat is hun weg? In het theatercollege nemen Bas van Werven en Niels van Roij u vol passie mee in de wondere wereld van autodesign. Het college is een feest voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn.

Een TheaterCollege waarbij twee autogekken u vol passie meenemen in de wondere wereld van autodesign.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

error: Please contact us on info@nielsvanroij.nl